Allergi – Man skal passe på med allergi

Der er mange allergier.

Man kan være allergisk overfor mange ting. Det kan være pollen allergi, fødevare allergi eller overfor forskellige insekter. Når man er allergisk over for pollen så kommer det mest om sommeren, hvor man skal holde øje med pollen tallene som kan ses i nyhederne og mange steder på nettet. Ligesom hvis du har allergi overfor fødevarer så kan man læse det på pakkerne og lige præcis det man er allergisk overfor er i den fødevare. Det er svære når man er allergisk overfor parfume for man kan jo ikke sørge for ikke at være sammen med nogen som har lige den parfume på som man er allergisk overfor på.

Allergi kan være farligt.

Der er forskellige grader af allergi, nogen ved faktisk ikke at de er allergiske, nogen har lidt som mig hvor de nogen gange mærker det ved at næsen løber og man nyser. Men så er der også dem som er meget allergiske. De kan ikke gå udenfor en dør uden at tage deres medicin om sommeren når der er meget pollen. Nogen kan ikke tåle at være i nærheden af bestemte parfumer og får både røde øjne og de får det også meget dårligt.

Fødevare allergi kan være meget meget farligt.

Da jeg arbejdede på en fødevare frabrik, måtte der ikke sælges peanuts eller Snickers i kantinen, fordi hvis man fik lidt nød mellem tænderne og tabte det ned i en krydderi blanding, ville det være nok til at slå en mand ihjel. Ja så slem allergi er der nogen som har. Det er virkelig svært for disse personer at købe noget for så skal man virkelig være sikker på at der er styr på hvad der er i varen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.