Jeg har haft hudkræft tæt på mig

Kendte en med hudkræft.

Jeg havde en nabo med hudkræft. Han sagde en dag til mig at han følte at hans hud ændrede sig, efter noget tid opsøgte han sin læge for at få det undersøgt. Ja han havde hudkræft, men det var stadig tidligt i forløbet så lægen sagde at det kunne stadig kureres. Han startede med at få noget creme som han skulle smøre sig med. Men desværre hjalp det ikke nok, så efter noget tid begyndte han at få stråle behandling.

Han blev kureret.

Han blev heldigvis helt rask, efter noget tid med stråling. Det var ikke sjovt at snakke med ham om det, for han var på et tidspunkt meget nervøs for om det kunne helbredes. Efter noget tid kunne man se det på ham, og hans humør var ikke godt. Men da det begyndte at hjælpe og forsvinde blev han et helt andet menneske igen. Som han sagde: så havde han snydt døden, det var bare ikke hans tur endnu. Det er nu 3 år siden han blev erklæret rask, men han går stadig til kontrol for at være sikker på at det ikke kommer igen.

Hvad gjorde hans hudkræft ved mig?

Jo når man snakkede med ham blev man i dårligt humør for når det kunne ramme ham, ja så kunne det jo også ramme mig. JEg begyndte at smøre mig meget ind når jeg var i solen, og jeg blev så glad da jeg hørte at det var væk for så havde jeg også en mulighed hvis jeg skulle blive ramt af hudkræft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.