Jeg er usikker på medicin til mit barn.

Man kommer let i tvivl omkring medicin til sit barn.

Det er nemt at komme i tvivl om hvilken medicin man skal give sine syge børn, hvor skal man købe det og skal man ikke lige undersøge det ved lægen først. Det er også altid svært hvor meget man skal give når man ikke har prøvet det før. De første gange mine børn blev syge ringede jeg både til den ene læge og hørte hvad jeg skulle gøre og så ringede jeg også lige til en anden læge bare lige for at være sikker, det er meget naturligt da vi jo vil gøre det bedste for vores børn.

Spørg lægen når du er i tvivl, så lærer du mere.

Jeg har nu lært at lægen ved det meste og når man har prøvet at have syge børn nogle gange, ja så lærer man jo også selv hvad man skal gøre og hvordan man skal gøre det. Det er vigtigt man kender sit syge barn og ved hvordan det reageret når det er sygt. Man skal aldrig give for meget, det er meget farligt da deres maver ikke har godt af for meget medicin. Det er det samme med voksne, vi kan heller ikke klare for meget medicin.

Det er dig der kender dit barn.

Når børn bliver syge og skal have medicin, så er det vigtigste at man kender barnet og ved hvordan det reagerer, både fordi man skal vide om medicinen har virket og også om det er det rigtige medicin de har fået. Når ens barn har været syg nogle gange, og det sker meget tit når de starter i børnehave, skole eller dagpleje, for det er helt nye bakterier de møder og mane forskellige mennesker går tæt op af hinanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.