Øjenlågsløft

ØJENLÅGSLØFT

Hvorfor vælge at få øjenlågsløft?
Alle mennesker får med alderen løsere hud, det kommer også omkring øjnene. Det er både over og under øjnene. Når det er over øjnene, så vil det sige, at man får tungere øjenlåg. Det er noget som er helt almindeligt, og at huden mister sin elasticitet er også almindeligt. Øjenlågene falder lidt ned, hvorved der danner sig en fold på øjenlåget. Denne fold hviler på øjenvipperne, og kan komme til at tage noget af synsfeltet.

Hvis man vælger at få foretaget øjenlågsløft, så kan man få et friskere og mere positivt ansigtsudtryk, og synsfeltet forbedres.

Hvilke indikationer kan der være for at få øjenlågsløft?
Der kan være flere indikationer til øjenlågsløft, der kan være overflødig hud, som skjuler den naturlige fold i de øvre øjenlåg eller løs hud hængende ned fra de øvre øjenlåg, som måske svækker synet. Det kan også være et opsvulmet udseende af de øvre øjenlåg, som får øjnene til at se trætte ud.

Hvad gøres inden en endelig beslutning er truffet?
Man skal konsultere en specialist og få afklaret om de forventninger, man har, er realistiske i forhold til det indgreb, der skal foretages. Der skal være stor sandsynlighed for, at de ønskede forbedringer opnås, da det er raske mennesker indgrebet foretages på. Man skal også være opmærksom på de risici, der er knyttet til at få foretaget et indgreb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.