Hudkræft kan kureres

Hudkræft kan kureres, men er stadig farlig

Hudkræft er stadig farlig selv om det kan kureres, man skal ikke tage for let på det for det er ikke altid det forsvinder helt. Hudkræft har mange forskellige måder at blive fjernet på, man kan bruge cremer, stråling og skalle det af huden. Men selv om hudkræft kan kureres så er det stadig kræft, som jo er meget farlig, og som kommer fordi man ikke passer godt nok på sig selv.

Hvorfor hudkræft?

Som ordet siger så sidder hudkræft i huden, og kommer mest fordi man ikke passer godt nok på sig selv. Almindelig hudkræft inddeles i to former,  nemlig basalcelleræft og pladecellekræft. Basalcellekræft er ikke livstruende, men kommer ofte igen og skal behandles. Pladecellekræft kan i sjældne tilfælde sprede sig til lymfeknuderne. Så selv om hudkræft kan kureres så kan det sprede sig og blive meget farligt for dig.

Hvad kan man gøre for at undgå hudkræft?

Man er for længe i solen og smører sig ikke godt nok ind med en høj nok faktor solcreme. Det er meget vigtigt man husker at smøre sig godt ind og ikke er for længe i solen, for som man siger: er du først blevet rød, ja så er det for sent at rette op på det. Brug solcreme og smør dig ind i aftersun når du er færdig med at ligge i solen. Selv om man mener man tager alle forholdsregler, er det stadig vigtigt ikke at være for meget i solen, og sørge for at børnene altid har solcreme på og det skal være en høj faktor, som kan værre lavet specielt til børne hud.
Læs mere om Hudkræft

Leave a Reply

Your email address will not be published.