De kære syge børn.

Når man har et sygt barn.

Når ens børn bliver syge så er man klar til at gøre hvad som helst, for at få dem hurtigt raske. Ikke bare fordi man syntes det er synd for dem, også fordi der ikke er noget værre end et sygt barn som er pylret og som ikke vil eller kan noget som helst. Mange forældre kan hurtigt gå i panik lige så snart ens børn bliver syg, hvad skal vi gøre? hvad skal vi give dem? og hvordan skal vi gøre det? Der er mange sider som svarer på disse spørgsmål, og nogle er bedre end andre.

Børnemedicin glider ikke altid så nemt ned.

Der er mange forskellige præparater specielt lavet til syge børn. Min erfaring siger at det godt kan være svært at få piller i mine børn, så det er perfekt hvis man kan få noget flydende medicin til sine syge børn. Stikpiller er også nemt at arbejde med, hvis man kan få overbevist sit barn om at det hele bliver bedre når man har fået den. Man skal selv finde den bedste måde som passer til ens egne syge børn.

Så er de da raske?

Nej bare fordi man giver sit barn en pille, eller noget flydende i en kop, så er det ikke sikkert at de bliver raske lige med det samme, selv om der ikke er feber eller nogen grund til at barnet skulle være syg, ja så er den opmærksomhed de fik mens de var syge meget dejlig og den kan et barn godt spille lidt på. Det gælder bare om at kende sit barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.